Литургика

ЗА СЛУЖЕЊЕТО НА СВЕТА ЛИТУРГИЈА ВРЗ ПЛАШТАНИЦА НА ВЕЛИКА САБОТА

За свештеничкиот благослов

За светите мошти и реликви

 За Божествената литургија

За Евхаристијата

Литургијата денес

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s