Догматика

Богопознание – Познавањето на Бога од околностите на нашиот живот

Едниот Бог – Света Троица

Личноста на Господ Исус Христос

Света Дева – Пресвета Богородица

Почитување на светите мошти и остатоци

Почитување на светите икони

Молитвата на Црквата за упокоените

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s